Avantura je nekaj kar si nekdo zaželii takrat, ko je veza prekinjena in je v tebi veliko razočaranja. Ali pa enostavno se še iščeš in te v prsih stiska, ko ti kdo omeni resno vezo. Ali pa si v vezi že nekaj let in se je med vama s partnerjem odnos ohladil. Tvoj izziv je zelo ekstremen, predvsem pri tem, da bi osvojila osebo, ki je vezana.

Želiš si dati potrditev. Sebi in svoji notranjosti. Ali celo, da tvoj ego kriči po tem, da potrebuje potrditev zunanjega sveta. Osebe, ki je nedostopna, ki je vezana in razočarana. Želiš jo omrežiti dobiti v svojo pest. In želite, da se vam prepusti, preda.

In takrat znajo biti občutki zelo strastni. Uporabljala boš vse možne sladke besede, nagovore in osebo razvajala. Ji dajala komplimente. Celo podredila se boste. Samo, da bo na koncu plen tvoj. Dokler ne boš prišla do želenega. Popolnoma te razumem. 

Predstavila se boš v najboljši luči in znala boš zaigrati na čustva. Morda bo oseba nasproti tebe imela enake želje in enake potrebe kot ti. Takrat se zna zgoditi, da vajina avantura traja, brez prekinitve, dolgo. 

Kaj pa če iz avanture nastane resna zveza? tega si pravzaprav marsikdo želi. Ampak resna zveza ni avantura, pravila se spremenijo. Ampak pustimo zdaj to. Gremo naprej …

Pri avanturah je potrebno biti pazljivi

Moraš pa paziti …… če si moški in osvajaš žensko. Le tej lahko pride takšna igra do živega. In se ti na koncu lahko maščuje. Kajti za nedolžnim obrazom se lahko skriva obraz levinje, krvoločne ženske, ki ne bo popustila, ne bo se hotela predati in ne bo želela pozabiti na vse skupaj.

Tako, da tudi pri avanturi boste tako moški kot ženske morali biti previdni in seveda taktični. 

Je pa seveda tudi res, da če si moški in iščeš avanturo, je dejstvo, da lepa dekleta »ljubijo barabe« in tukaj se vidi, da jo lahko dobiš na prvo žogo. Pa ne razumeti narobe. Kaj pravzaprav pomeni biti baraba v dandanašnjem svetu. Pomeni imeti moč, karizmo, energijo in obenem skrb samo zase in za svoje potrebe.

Če si ženska in hrepeniš po avanturi potem se kar lahko hitro zgodi, da v roke dobiš kakšno strto moško dušo, ki se ti bo hitro predala. Ampak če se boš preveč igrala z njo, ti lahko tudi ta kaj kmalu lahko pokaže svoj pravi notranji obraz. In se ti na koncu maščuje. 

Te zanima kaj bo s tvojo avanturo?

Si želiš avanture? Te zanima če ti bo uspelo? Te zanima če ti bo rekel ja? Če bo ljubosumen na druge? Te zanima če je za stvar? Te v avanturi zanaša in bi rada iz avanture naredila resno zvezo? Bi se rada z njim pogovorila kako naprej? Zanaša njega? Te daje na stran? Mu ne zaupaš več? Bi se ga rada znebila pa ne veš kako? Lahko me pokličeš, preberi na vedeževanje po telefonu kako, ali pa mi pošlješ sms preko sporočil na sms vedeževanje.

Kako se lahko avantura maščuje?

Stranke nam največkrat govorijo o temu, da moški kar ne znajo in ne znajo odnehat. Postanejo posesivni, zasledujejo, pišejo sms-e, želijo nadzorovati vse kar se da nadzorovati, čakajo pred službo. Velikokrat gre vse skupaj tako daleč, da sodišče odredi prepoved približevanja za določeno obdobje.

Zato previdno pri avanturah. 

Se morata pa oba, moški in ženska, zavedati, da avantura je kratkotrajna in pri vas bo oseba le za kratek čas. 

Avantura v praksi lahko pomeni tudi imeti strto srce

Avantura je takšna, da boš na koncu lahko ostala ali s strtim srcem ali pa boš na koncu mislila, da so vse ženske ali moški barabe. Kajti ni rečeno, da ne boše na nasprotni strani naletela na osebo, ki je močnejša in trdnejša avanturist/avanturistka kot si to ti. Da ima to v sebi že več let. In da živi samo za avanture. Tako, da prej kot se podaš na pot avanture, resnično premisli ali je avantura zate ali ne. Ali je tvoje srce resnično toliko prizadeto, da ga je dobro krpati z avanturo? 

Meja med poželenjem po nekom in tem, da se vanj zaljubiš, je zelo tanka. 

Hitro lahko padeš v neki trikotnik poželenja in strasti. Delitve osebe … In tukaj potem nastopiš ti kot celota. Kaj ti več pomeni svoboda ali veza? Čustva ali le užitek? 

Odločitev je seveda tvoja.