Družina je pomen varnosti in topline. 

Pomen, ki daje trdnost in oporo. Ampak družina je v zadnjem času dobila velike razpone. Predvsem je drugače dojemljiva kot je bila včasih. Zavedanje, da lahko nekaj ustvarimo in se na nekoga zanesemo. 

Ampak najbolje je dobro krmariti med družini in prijatelji. Zdravo je, da dobimo zdravo srednjo pot. In da smo z njo izpolnjeni. 

Veliko se jih odloči, da so raje sami in uživajo v tem. Imajo svoj prostor v katerega se skrijejo, ko imajo vsega dovolj. 

Korenine je potrebno negovati jih spoštovati. Veliko zagat iz izkušanje po svetovanju in po pogovoru s strankami nastane ravno v otroštvu. In potem ko odrastemo ta vzorec prenesemo naprej. In ravno tukaj je dobro se poglobiti v »drevo in korenine« in sčistiti kar je potrebno za nazaj. Ko je tukaj vse skupaj urejeno, potem se lažje odločimo in seveda tudi lažje prikličemo pravega partnerja v svojo bližino, s katerim si potem ustvarimo družino. In s katerim potem gradimo nekaj močnega in trdnega. Ampak preteklost moramo resnično pustiti za seboj. 

KAR V MLADOSTI GRADIMO, BOMO V STAROSTI ŽELI 

Za začetek so pomembni zdravi odnosi in trdni odnosi. Brez prikrivanja, laži in iger. Pomembna je komunikacija, da znamo povedati svoje občutke in seveda potem tudi drugim prisluhniti. Odnosi se seveda tekom let spreminjajo. In postajajo drugačni. Ampak glejte najbolj je pomembno, da pri vsem tem ostane spoštovanje in zaupanje. Da se imamo na koga obrniti in seveda obratno. In seveda, da znamo prenesti na svoje potomce, ko smo odrasli. Da je vse skupaj kot trdno drevo z močnimi koreninami. 

POMEN DRUŽINE V ODRAŠČANJU

Ko oseba odrašča najbolj potrebuje varnost in podporo. Potrebuje smer. Tudi če je še najbolj uporniška in nemogoča, potrebuje odraslo osebo z vsem svojim bitjem. Mogoče niso besede toliko potrebne kot to, da si tam in ji nudiš občutek varnosti. Topline in zavetja. In verjameš, da se bo ta oseba, ki jo mine to »hormonsko obdobje« postala trdna in močna oseba. Lahko ji tudi z energijo in pomagamo. Da samo preprosto smo in dovolimo pretok. 

ZDRAVO RAZMERJE MED DRUŽINO IN PRIJATELJI

Družina nam da temeljne vrednote. Nihče nam jih ne more dati toliko kot družina. In če v družini dobimo to, potem nas noben vihar ne more toliko pretresti, da klonemo. Kajti vedno gremo lahko k vodnjaku kjer se napijemo. Spočijemo. Poskrbimo za notranje ravnovesje. In se ponovno podamo na pot. 

Za mlade so poleg družine pomembni še prijatelji. In najbolje je, da ko se vprašate kje se v tem trenutku nahajate, da dobite neko srednjo pot. Ne zapostavljate ne enih in ne drugih. Ampak poslušate sebe in hodite vštric z njima svoj tempo. 

Družina je »fonda«. Kaj boste na to postavili je na vas. Ste se že odločili? Ali še vedno premišljujete? Zavedati pa se je potrebno, da nikoli ni prepozno za nov začetek. 

Kako pa vi razmišljate o družini? Načrtujete družino? Vas zanima kako vam bo šlo? Imate pomisleke?

Zato vas vabim, da me za ljubezensko vedeževanje pokličte ali pa mi za sms vedeževanje pošljete sms. Vse vam bom povedala, karkoli boste vprašali. Sem specialistka za ljubezenska vprašanja.