Strast, ki ga lahko enačimo z vznemirjenjem ali notranjem čutenjem. Potrebo po nekom, ali pa vsaj mislimo, da jo imamo. Mogoče lahko strast tudi primerjamo z vznemirjenjem. Sedite v kavarni in čakate osebo, ki jo niste že nekaj časa videli. Potem se pojavi, še vedno je privlačen ali privlačna na pogled, ampak v vas se nič več ne premakne, kot se je pred časom. Do te osebe čutite samo prijateljstvo. Radi bi se prepričali, da je nekaj več. Ampak tistega vznemirjenja v vas ni več.

In potem se pojavi vprašanje, ali se tej osebi ponovno predati ali prepustiti? Vaša pričakovanja so postala drugačna, oseba nasproti vam, vam ne predstavlja več tega kar vam je včasih. Se pravi tudi v intimi s to osebo, ne boste več uživali. Pričakujete strastno noč, ampak vam lahko zagotovim, da je ne boste dobili. Kajti vaši čutne celice vam že prej sporočajo občutke, še preden se podate na pot norih noči. 

Sem specialistka za ljubezenska vprašanja, za odkrivanje varanja in za pomoč pri vzpostavljanu partnerstva. Lahko me pokličeš, preberi na prerokovanje po telefonu kako, ali pa mi pošlješ sms preko sms prerokovanja.

Strast je kombinacija raznoraznih energij

Strast je kombinacija spolne in čutne energije. Ko jo enostavno čutimo v sebi in jo izmenjujemo a partnerjem. Velikokrat se zgodi, da odnos postane rutinski in potem tudi strast pojenja. 

Največkrat je potrebno tudi strast negovati. Jo ohranjati na površju. Največkrat poskrbeti za vročico. Postati igralec erotičnega filma in poskrbeti za vročico noči. Pri tem morata seveda sodelovati oba. On in ona. Imeti enaki okus in seveda enake želje. 

Velikokrat domišljija deluje na polno, ampak izražati to domišljijo, tukaj se velikokrat pojavi problem. Kajti nastane prepričanje, da boste lahko zveneli pacek ali packa. In bo oseba nasproti vas imela blokado. Ali pa vas celo zavrnila. 

Je strast pravzaprav avantura? Se to odgaja v avanturi ali gre to že preko te oznake, če se lahko tako izrazimo?

Strasti se ne moremo naučiti oblikovati ampak se jo moramo naučiti čutiti in negovati. 

vedeževalka Mimi

Ravno zaradi tega je potrebno odpreti komunikacijo. Potrebno je, da je komunikacija sproščena, da odstranite zadržke in poveste svoje želje. Kajti le tako boste potem lahko tudi sproščeni in doživeli to, po čemer v sebi hrepenite. 

Če želite imeti romantično in spolno vezo, potem morate vsekakor postaviti tri zadeve v neko določeno ravnovesje. In to so čutnost, vznemirjenje in strast. To je kombinacija, ki vam lahko odkrije svetove, kjer še niste bili ampak po njih hrepenite. 

Za strasti je potrebno najprej odstraniti zadržke

In v prvi vrsti je, da odstranite zadržke do svoje telesa. Ne morete biti strastni, če v prvi vrsti sami sebe ne sprejmete. Če sami sebi ne date te potrditve, da ste si všeč. Kajti posledično se ne boste sprostili in seveda ne boste uživali. Naj se oseba, ki jo imate poleg sebe še tako trudi. 

Torej ljubite svoje telo? Poznate čutnost in vznemirjenje? Mogoče pa jih ne tako dobro, kot ste do sedaj mislili, da jih. In ne bojte se vaše ustnice namazati s »sladkorjem«. 

Imaš rada strast in intimo?

Se rada podiš za kom in imaš rada bolj take ekstremne zadeve? Si divja in si želiš divjega? Potem vprašaj kdaj pride. Ga že imaš in ne veš trenutno kako in kaj? Vprašaj. Pošlji sms, pokliči, kar ti bolj ustreza in dobila boš odgovor, ki ti bo razjasnil pojme, morda dla kako idejo za ga še bolj podžgat. Vsekakor ga boš imela na dlani.