Je simpatija nekaj kar lahko kar zagledaš, vidiš? Seveda. Vstopim v prostor in zagledamo človeka, v sebi zaznamo občutke, kot da to osebo poznamo za vse življenje. Z njim zapademo v pogovor in se nam zdi, da smo ta pogovor že nekoč imeli in ga seveda samo nadaljujemo. Včasih je pa ravno obratno. In nikakor ne moremo vzpostaviti stika z osebo, čeprav bi si še tako želeli. Nikakor jo ne moremo vzljubiti. Nikakor ne čutimo nikakršne skupne niti. 

Kaj pa ko simpatija preraste in postane avantura?

Ko spoznamo osebo in nam je všeč, se začnemo spraševati: Ali smo tudi mi njej všeč? Ali ta oseba do nas goji enaka čustva? Lahko nas ta oseba nasproti nas tako prevzame, da enostavno vidimo znake tudi če jih ni. Tako, da previdno pri potrjevanju in se raje prepričajte. Pri večini je težko ugotoviti kaj se skriva v njihovih mislih. In težko se ugotovi kaj se v resnici skriva za posameznikovimi čustvi, ali želja po tem, da bi se komunikacija nadaljevala ali je zgolj v ozadju neka določena prijaznost. 

Zato vas vabim, da me za ljubezensko vedeževanje pokličte ali pa mi za sms vedeževanje pošljete sms. Vse vam bom povedala, karkoli boste vprašali. Sem specialistka za ljubezenska vprašanja.

Kako ugotovimo, da je simpatija prisotna, da se dogaja?

Obstajajo pa določene smernice, ko lahko ugotovimo: 

POHVALA 

Oseba pohvale stresa kar iz žepa. Sicer je običajno, da se prijatelji med seboj pohvalijo. Ampak tukaj boste zaznali, da so pohvale v drugačnem sklopu. Da temeljijo na čutnost in da so globje. Takrat lahko spoznate, da je osebi nekaj več do vas in da si želi vaše bližine. In seveda, ji pričnete te pohvale tudi vračati. In simpatija se tako začne.

DOBER ODNOS S PRIJATELJI 

Na vsak način se bo želela ta oseba družiti z vašimi prijatelji in jih seveda spoznati. Želela bo narediti na njih dober vtis. In bo želela tudi njihovo potrditev. Kajti zaveda se, da če bo všeč vašim prijateljem ima seveda pri vas zelo velike možnosti, da bo med vama nekaj več. Tudi če se sedaj za začetek samo družita in se delata, da si nista kaj zelo simpatična.

LJUBOSUMJE

Ko ste osebi všeč. Začne veliko igro igrati ljubosumje. V majhni meri je to zdravo. Ampak bodite previdni, da ni tega preveč. Če želi, da pretrgate stike s prijatelji to ni dobro. Tudi če vas na eleganten način odriva od njih to tudi ni dobro. Simpatični znaki ljubosumja pa so seveda dobrodošli. Kajti se veliko temu lahko nasmejeta. Kaj so to simpatično znaki ljubosumja? Ko oseba nasproti nas na neroden in nenavaden način osebi prijatelja ali prijateljico, ki jo imate. Takrat se v vas lahko pojavi signal, da ste ji ali mu resnično všeč.

In seveda da je vedno TUKAJ ZA NAS 

Vedno to osebo lahko pokličemo in vedno nam je pripravljena pomagati. Ob njej se počutimo varno in v nas vidi stvari, ki so dobre in jih tudi izpostavi. Vedno spodbuja in z iskricami v očeh vas gleda. Takrat ste lahko prepričani, da bo iz te simpatije preraslo v nekaj več. 

Kako pa kaj tvoja simptaija?

Te zanima? Imaš simpatijo? Te matra simpatija? Bi rad kaj več s to simpatijo? Pokliči ali pošlji sms in vprašaj.